You Are Here: Home » KBHI REBORN

KBHI REBORN

firman Allah S.W.T. :

Allah tidak membebani seseorang melainkan sesuai dengan kesanggupannya.
(QS. Al baqarah :286)
SELAMAT DATANG SAHABAT SEKALIAN

Golongan Sedikit

Sebelum saya memulakan langkah, kami dari pihak KBHI memohon jutaan maaf diatas segala masalah yang berlaku,kerana seperti mana yang kita sedia maklum, baru-baru ini laman web www.kbhi.blogspot.com telah lama terkubur akibat masalah teknikal yang dihadapi. Namun, dengan berkat doa dan usaha semua ahli KBHI yang memberi pendapat dan cadangan serta rakan-rakan yang lain yang membantu, kami telah berjaya melahirkan semula laman web baru yang lebih komprehensif dan teratur . Walaubagaimanpun, database untuk maklumat terdahulu tidak sempat untuk di”backup“. InsyaAllah dalam masa terdekat ini, kami akan cuba mengemaskini kembali maklumat-maklumat lama.

Juga tidak lupa kredit buat saudara Fitri yang banyak membantu dalam membangunkan laman ini. Sebarang cadangan InsyaAllah dialu-alukan. Moga segala usaha dan amal kita mendapat rahmat dan kasih sayangNya. Aminn..

 firman Allah menyebutkan :

Mereka menjawab: “KITA ADALAH ORANG – ORANG YANG MEMILIKI KEKUATAN DAN JUGA MEMILIKI KEBERANIAN yang sangat (dalam peperangan), dan keputusan berada di tanganmu; maka pertimbangkanlah apa yang akan kamu perintahkan“.
(QS. An naml:33)

Copyright © 2013 Kelab Belia Haluan Ipoh. All Rights Reserved. KBHI

Scroll to top
shared on wplocker.com